Carta

Cuina Catalana, Casolana amb Productes de Temporada i Proximitat, tot Maridat amb Vins de la Terra.

PRIMERS PLATS

  • Escudella
  • Amanida de Tomaca, Ceba Tendra i Tonyina.
  • Amanida del Priorat
  • Escarola amb Romesco i Bacallà Esqueixat
  • Carpacccio de Pop amb patates “Cal Joc
  • Canelons de Rostit
  • Canelons d’Espinacs, Panses i Pinyons
  • Pastis de Salmó

SEGONS PLATS

  • Sèpia amb Mandonguilles
  • Bacallà Gratinat amb Samfaina
  • Estofat de Cua de Bou
  • Ous Estrellats amb foie d’ànec
  • Popets amb Ceba i Tomàquet
  • Conill amb Xocolata (típic del Priorat)

Brasa amb acompanyaments

  • Llonganissa
  • Pollastre
  • Conill
  • Botifarra de Ceba amb Cansalada
  • Peus de Porc
  • Xai
  • Pop
  • Mitjana (Xuletó)

POSTRES

  • Music amb Vi Ranci o Moscatell
  • Maduixes al Vi Ranci del Priorat
  • Pastis de Formatge amb Melmelada de Gerds
  • Peres al Vi Negre del Priorat
  • Gelat de Vainilla amb Suc de Taronja
  • Coulant Xocolata amb gelat vainilla
  • Xarrup de Llimona amb Limoncello
  • Pastissets Rasquera amb Vi Ranci o Mistela
  • Flam de Mató
  • Crema Catalana
  • Profiteroles de Nata amb Xocolata
dav