CELLER AIXALÀ ALCAIT

DOQ PRIORAT – TORROJA DEL PRIORAT

La família Aixalà i Alcait es dedica al conreu de la vinya des de la dècada de 1980, però no va ser fins al 2005 que s’introdueix en l’elaboració de vins.

“Pardelasses” va ser el primer vi, del qual només es van elaborar 300 ampolles. Actualment tota la producció és ecològica certificada pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

El celler Aixalà i Alcait és un projecte totalment familiar, des del treball a les vinyes fins a la comercialització, passant pel disseny d’etiquetes i caixes. D’aquí la frase que resumeix la seva història: “Aquest vi és el fruit d’una il·lusió i el principi d’un somni”.

http://pardelasses.blogspot.com


DeStrankis

Collita 2017

Agricultura ecològica, envellit durant 9 mesos.

Una bona combinació de fruites vermelles, herbes aromàtiques, farigola, romer i notes minerals, fresc i equilibrat.

Varietats: Garnatxa Carinyena.

_____________________________________________________________



Pardelasses

Collita 2015

Agricultura ecològica, envellit durant 12 mesos.

Aromes intensos de fruits negres, herbes aromàtiques i fumats. Fresc i amb notes minerals.

Varietats: Garnatxa, Carinyena.